Къде си ти?
Къде пак се скри?
Защо не мога да те открия,
каква е твоята тайна магия?
Къде е вратата към твоето сърце,
дали е там където на всяко момче?
А тогава защо вратата не намирам,
неизвестността отдавна презирам.
Сенки, тъмни ъгли и вечния мрак,
да намеря следите ти не зная как!
Виждам те пред мен, за малко си тук,
а сякаш да те достигна не искаш на пук.
Интересно ли ти е да си играеш с мен?
Вече не разбирам дали е нощ или ден!
Очите ме болят от вечното взиране
и сякаш играта няма бутон за спиране.
Викаш ме да дойда и отново се криеш,
от търпението ми не спираш да пиеш.
И толкова време се лутам тук и там
и, че искаш да те намеря и сграбча знам!
Стъпки, гласове и нахални смехове
оттекват далеч и душата ми те зове.
Изведнъж спрях и изтропах с крак,
писна ми да те гоня из този мрак.
Седнах и сълза от ярост се отрони,
на лъвицата й писна плячката да гони.
Тогава мракът изчезна за секунда само
и изгря слънцето тъй голямо.
А той пък от някъде се появи
и с поглед виновен дойде да се извини.
А тя го погледна и му каза да затвори очи
и до десет бавничко да преброи.
Започна той да брои затворил очи,
а тя го целуна и продължи да мълчи.
... девет, десет погледна той най-накрая
нямаше я! Как само успя да го омая.
Пак дойдоха сенките безброй,
сега трябваше да я търси той!
Да види как боли от тези игри
и ти някога си ги играл, нали... ?
© ПростоАз Todos los derechos reservados