9 dic 2012, 12:02

Игра на сенки 

  Poesía » De amor
743 1 0

Сякаш

набързо скицирана и безплътна

от хиляда години обикалям 

градината на твоите мисли.

Харесвах аромата ù на неузряло

и необратимо бъдеще.

Но виж ме по-добре,

аз съм груба селянка от картинa на Майстора,

която ти поднася

кошница с ябълки.


 


© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??