26 mar 2008, 9:31

Играчка 

  Poesía » De amor
742 0 2
Играчка


От доста време играеш със мен,
а аз се усмихвам игриво.
Играчка за час, играчка за ден,
играчка за много години...

Но вече аз не съм играчка!
"Защо?" ме питаш с поглед изморен...
Аз не съм вече влюбена хлапачка,
а ти никога не си бил истински до мен!

От доста време играеш със мен,
а аз се усмихвам игриво.
И прикривам с поглед студен,
че не съм истински щастлива.

Но вече няма да го крия!
"Защо" ме питаш с поглед отегчен...
Сърцето ми ти пак няма да разбиеш,
ти никога не си бил истински с мен.

От доста време си играеш със мен,
а аз се усмихвам игриво.
И теб следвам всеки ден,
и всеки ден ти си отиваш.

Но вече няма да си тръгнеш ти!
"Защо?" пак питаш с поглед примирен...
Този път тръгвам аз, разбери,
а ти никога не си значел нищо за мен.

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хубаво е че си го осъзнала!радвам се за теб и ти пращам целувки
  • Аз,верно да тръгвам вече за училище;>Пак ще закъснея.

    Amores perros...
Propuestas
: ??:??