13 jun 2018, 20:11

Или си ти,или не си 

  Poesía » De amor
518 1 0

Не мога повече да те търпя,

аз искам грижа и внимание.

Ти не ми ги даваш,

и затова си заминаваш.

© Nadq Dobreva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??