13.06.2018 г., 20:11 ч.

Или си ти,или не си 

  Поезия » Любовна
519 1 0

Не мога повече да те търпя,

аз искам грижа и внимание.

Ти не ми ги даваш,

и затова си заминаваш.

© Nadq Dobreva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??