Най-сладките целувки - твоите,
най-нежните устни - твоите,
най-топлите прегръдки - твоите,
най-красивото лице - твоето...
Но всичко е било лъжа...
Ангел във съня...
Призрак през деня...
Но без теб не мога да продължа,
падам в пропастта...
надолу и надолу, където няма светлина...
Защото най-сладките целувки,
най-нежните устни,
най-топлите прегръдки и най-красивото лице
са били лъжа...
Любовта ни е била лъжа!
© Габриела Велева Todos los derechos reservados