6 may 2010, 23:23

Илюзия 

  Poesía » De amor
855 0 0

Когато за пръв път видях те,

погледът ти нежносин

 в моите мисли като пеперуда затрептя.

Ден и нощ тя безспирно летеше.

 

В сънищата беше

и там следи оставяше.

Караше ме сутрин

щастлива да се будя.

Любов като люляк опияняваща

 изпитвах аз към теб.

Уви!

Развихрените мечти реалността надминаха.

 Русият принц ти не си...

Само илюзията на моите мечти.

© Вилс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??