6 мая 2010 г., 23:23

Илюзия 

  Поэзия » Любовная
885 0 0

Когато за пръв път видях те,

погледът ти нежносин

 в моите мисли като пеперуда затрептя.

Ден и нощ тя безспирно летеше.

 

В сънищата беше

и там следи оставяше.

Караше ме сутрин

щастлива да се будя.

Любов като люляк опияняваща

 изпитвах аз към теб.

Уви!

Развихрените мечти реалността надминаха.

 Русият принц ти не си...

Само илюзията на моите мечти.

© Вилс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??