4 mar 2015, 23:36

Илюзия 

  Poesía
369 0 2

Реален живот

нереални мечти.

Дори не те питат

дали ти се спи.

 

Кому е притрябвал

будният свят -

безнадеждна печал

пълни сивия град.

 

За сърцето сиротно

живота тече.

Изпълни го виновно

със цветове.

 

Дори и изкуствени

светло сияят.

Макар неестествени

ярко блестят.

 

Не е ли хубаво

пролетно слънце,

макар нереално,

върху теб да пече?

 

Не е ли приятно

тиха усмивка

на лицето умислено

да блести с лекота?

 

Безобидни илюзии

обгръщат ума

неуморно предпазващи

разнолика душа.

 

Реален живот,

нереални мечти.

Защо ми е свят,

предизвикващ сълзи?!

 
 
 
 

© Мария Бум- бум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??