4 may 2017, 17:48

Има дни 2 

  Poesía » Otra
312 0 6

 

Има дни, във които съм нежност
и поникнал от букви копнеж,
осъзната духовна нетленност
и блестяща звезда на манеж.

Има дни, във които лудувам
и се вплитам във стих за цветя,
до премала в съня си танцувам
и пречиствам се с бистра роса.

Има дни, във които раздавам
непокорни мечти на килó
и пред твойта любов отмалявам,
и те искам със мен във едно.

Някой ден съм безумно щастлива,
отразена във твойте очи
и се чувствам неземно красива,
а смеха ми вали ли, вали...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??