Смени парфюма.
Поднови бельото.
Изми колата.
Нещо става, кажи какво?
Разсеян си, работиш до късно.
Постоянно си пред огледалото.
Чудя се къде ми е акълът?
Кажи коя е? Хлътнал си яко!
Не спираш за нея да мислиш!
Не се прави, кажи коя е! В очите ти личи има друга.
Сега, като те гледам, разбирам как си ме свалил?!
Когато сваляш, ставаш по-добър и по-добър.
Само да не стане - от двата стола - на земята!
Дали да не отида нещо ново да си взема?!
© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados