28 sept 2014, 21:24

Има и такива дни 

  Poesía
470 0 0

Има и такива дни


Има и такива дни -

събуждаш се и ти е ясно,

че нямаш време да грешиш,

бездействието е опасно...


Редят се дните в студ и зной...

А ставаме ли с тях по-мъдри?

Предизвикателства безброй

са делниците безразсъдни.


И няма време за тъга,

за съжаление и "вчера",

и утре пак ще е борба...

Кога покоя ще намерим?


А има и такива дни,

в които с топлина в сърцето

и с нежност сбъдваме мечти,

и са усмивките ни светли...


И поздравяваме света,

планирайки достойно утре,

заспали вечер с мисълта

да се събудим утре сутрин...

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??