23 jul 2006, 19:47

Има ли надежда??? 

  Poesía
791 0 2
Мъка е изпълнила душата ми-
искам да умра!
Невъзможна любов изпълнила сърцето ми
да мисля за теб не мога да спра!
Знам надеждата умирала последна,
но надежда има ли - незнам!

© Боряна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??