Jul 23, 2006, 7:47 PM

Има ли надежда??? 

  Poetry
792 0 2
Мъка е изпълнила душата ми-
искам да умра!
Невъзможна любов изпълнила сърцето ми
да мисля за теб не мога да спра!
Знам надеждата умирала последна,
но надежда има ли - незнам!

© Боряна Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??