23 may 2007, 11:57

Има ли смисъл? 

  Poesía
771 0 3

Начинът, по който ме отблъскваш,

ми показва,

че няма смисъл

да вярвам в твоето "Не".


Онова потрепване в гласа ти

разкрива, че искаш всичко,

цялата душа копнее.


Нещо в песента, която си

прошепваш нощем

докато заспиш,

ти доказва, че няма нищо

по-скъпо за теб от

нашите две души,

които всяка нощ в гора

от сънища се срещат,

за да се обичат,

макар и само в мечти.


Под завивките сме сгушени

сякаш на двата края на света,

но всяка нощ заспивам с теб

и всеки изгрев ти споделяш с мен.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??