19 feb 2009, 14:25

Има смисъл 

  Poesía
598 0 2
 

Има смисъл

 

Щом усмивка изпада в екстаз

и избухва във смях,

безконтролна и дива;

 

щом напъпила малката аз

неусетно пораствам,

свободна и жива;

 

щом зелена, студена елха

носи коледна страст,

огнена и щастлива,

 

има смисъл във детския плач,

има тайна една,

простичка и красива!

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??