19 февр. 2009 г., 14:25

Има смисъл 

  Поэзия
599 0 2
 

Има смисъл

 

Щом усмивка изпада в екстаз

и избухва във смях,

безконтролна и дива;

 

щом напъпила малката аз

неусетно пораствам,

свободна и жива;

 

щом зелена, студена елха

носи коледна страст,

огнена и щастлива,

 

има смисъл във детския плач,

има тайна една,

простичка и красива!

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??