10 abr 2009, 21:59

Имам всичко 

  Poesía » Otra
592 0 3

        Малко ни е нужно да сме щастливи и много време, докато го разберем!...

 

Когато държа любимия

за ръка, а детето ни -

в другата си ръка,

имам богатствата на Света!...

 

Когато смехът на приятелите ми

се слива със моя смях,

а думите им отекват в мене,

както и моите - в тях;

 

когато краката ми стъпват

по камъни, пръст и трева,

а очите ми се пълнят

с природната красота; 

 

когато правя неща, които обичам

и удовлетворение

от които изпитвам,

какво повече да искам!?...

                                                                      2007г.

 

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, разбира се, трудности има в живота на всеки човек! Важното е от всяка ситуация да се извлича максималната полза. И да се гледа оптимистично и ведро на нещата от живота. Така мисля аз.
  • trudnosti sa nujni ...
  • Така си е!!!
Propuestas
: ??:??