31 ago 2017, 22:40

Имам всичко 

  Poesía » Otra
542 0 4

Имам сила – Мощния е с мен!

Имам вяра – с мен е всеки ден!

И надежда имам – няма да умра!

За наследство ми се пази вечността!

 

Имам радост – Бог обича ме!

Имам мир – страхът ми Той отне!

Имам свобода – към Него гледам!

В боя Той ми дава и победа!

 

Имам сигурност – стоя на Канарата!

Имам бъдеще – Исус плати цената!

И увереност такава имам –

от богатството Му в пълна мяра взимам!

 

Имам и копнеж – да Го прославя!

Знам – Той ще ме благославя!

Имам дързост – да вървя нагоре,

и очакване – че Той ще ми отвори!

 

Мъдрост имам – Словото ме учи:

„Разум придобий, за да сполучиш!”

Имам истина – Той победи смъртта!

Имам Него – Извор на благодатта!

 

Имам дом, семейство и любов!

Имам устни – да изричат благослов!

И ръце – прегръдка да дарят!

И нозе – вестта да разнесат!

 

Имам всичко – Бог ми го дари!

Аз пък Му дарих сърцето си!

© Галина Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??