20 dic 2020, 9:13

Имаме ли сделка? 

  Poesía » De amor, Filosófica
440 1 0

Имаме ли сделка?

Искам да променя Света,
но не целия, а този между нас!
Да има топлина и разбирателство,
така, както до сега и не успяхме.
А ти искаш ли Света
да сътворим с повече любов
и всичко в миналото да изчистим?
Имаш ли куража
да заключим чувствата
в празното пространство?
С вакуум да изсмучем
всички мисли задни?
Искаш ли да се заключим
от Света, но в Свят за нас?
Ти и аз, любовта ни - сътворител?
Птичката една, пролетта не прави,
за това и сам не се опитвам
на целия свят да съм спасител...
Няма как, но мога с теб да почна.
Да оправя този Свят - Вселена,
между нас.
а след това другото си се нарежда...
Имаме ли сделка?
Оправяме света във нас
и Светът голям
ще грейне?

А.А.


https://www.youtube.com/watch?v=zelhtYpXufU

 

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??