Небето сиво ме подтиска...
И дъжд край мен барабани,
а колко много ми се иска,
духът ми да се съхрани.
И тъй потънал в полусянка,
в листата капките броя...
Със спомени от мойта банка,
опитвам да се съхраня!
12.07.2013 г. Драгойново
© Христо Славов Todos los derechos reservados