28 may 2008, 7:48

Импулс 

  Poesía » De amor
601 0 3

           Импулс

 

Устните горчат сега,

не ги целувай моля!

Изпили тайната отрова,

сега не са за теб.

Очите ми не виждат.

Не няма сълзи,

не искат те да плачат.

Сърцето свито е,

боли - ранено. Забрави!

За мен, за всичко!

Прости! Сега видях

вратата, пътя си.

И както казваш ти:

"Не, няма любов!"

Остава само импулс,

но него го загубих.

 

                      Поли

© Поли Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??