28.05.2008 г., 7:48 ч.

Импулс 

  Поезия » Любовна
596 0 3

           Импулс

 

Устните горчат сега,

не ги целувай моля!

Изпили тайната отрова,

сега не са за теб.

Очите ми не виждат.

Не няма сълзи,

не искат те да плачат.

Сърцето свито е,

боли - ранено. Забрави!

За мен, за всичко!

Прости! Сега видях

вратата, пътя си.

И както казваш ти:

"Не, няма любов!"

Остава само импулс,

но него го загубих.

 

                      Поли

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??