5 may 2007, 15:47

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 2 

  Poesía
606 0 1

      ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
            (Една жена каза)

     
                  IV новина


Стигна се до страшна констатация.
Станали сме застаряваща нация.
На всеки двама милионера
се падат по хиляда пенсионера?!
Какво ли това значи?
Спират се безплатните илачи!


                   V новина


Имали сме опасни ракети,
но и добри специалисти,
обаче пак на банкети
ще се подпишат фаталните листи.
И пак ще го отнесе,
който е най-зле!


                    VI новина


Получи се световна новина
станахме виновни без вина!
Без някои да ни притискат
АЕЦ-а да затворят политиците ни искат.
Сякаш мислят със това
ще останат на върха за вечни времена.
А дали това ще е така
зависи си от нас сега!
                            (следва)


© Мария Никленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.

  • Хубави стихове е оставила след себе си!
    Поклон пред паметта и!
Propuestas
: ??:??