ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
(Една жена каза)
XII новина
"Сиромах човек -
жив дявол",
но полицията бди,
бързо, бързо го разкри!
А таланти Бог е сътворил,
с превъзходни дарби надарил.
Горд е нашият човек
в този тъй техничен век!
Нищичко не може да му се опре,
стига малко да му е добре!
Всевъзможни "хитрини"
най-изкусно майстори!
Где що стане за беля,
има българска следа.
Дълго има още да се тропа
вратата на "Европа"!
(следва продължение)
© Мария Никленова Todos los derechos reservados