May 9, 2007, 10:31 PM

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 6 

  Poetry
526 0 0


ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
       (Една жена каза)

         XII новина


"Сиромах човек -
жив дявол",
но полицията бди,
бързо, бързо го разкри!

А таланти Бог е сътворил,
с превъзходни дарби надарил.
Горд е нашият човек
в този тъй техничен век!

Нищичко не може да му се опре,
стига малко да му е добре!
Всевъзможни "хитрини"
най-изкусно майстори!

Где що стане за беля,
има българска следа.
Дълго има още да се тропа
вратата на "Европа"!


                       (следва продължение)

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??