21 ene 2011, 13:55

Интелектуалните занимания на ББ 

  Poesía » De humor
614 0 0

"Прочел съм една книга,

за да ритам топка.

Да уча езици - хайде, стига.

На строеж ще правя копка."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??