21 янв. 2011 г., 13:55

Интелектуалните занимания на ББ 

  Поэзия » Юмористическая
571 0 0

"Прочел съм една книга,

за да ритам топка.

Да уча езици - хайде, стига.

На строеж ще правя копка."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??