Интернет днес ни свързва,
и от семейството отдели,
малко странна е тази
наша връзка, нали…
Ако аз днес съм „он”,
ти отсреща си „офф”,
хей, прощавай, пардон,
тъй не се прави любов!
Ето, че и запознанства
предлага ни Интернет,
даже с хора от странство,
но уви LOVE.net и уви, нет!
Отново днес съм пред компа,
в него съм вперил очи,
сякаш съм някакво зомби,
а жената все тъй си гълчи…
© Марин Маринов Todos los derechos reservados