Свобода ли...
Какво е това?
За любов
май чувал съм някъде.
Радостта
според мен
е в мига,
а Мирът
е абстрактно понятие.
Стоп...
Ето няколко мнения
на първия срещнат -
случайно избран непознат.
Няколко
тъжни,
цинични съмнения,
които превръщат
човека във старец,
дори когато е млад.
Иначе казано,
словесен портрет
на абсурда
във цяло едно,
в цели сто поколения.
Абсурдът на безверието.
© Явор Костов Todos los derechos reservados