12.02.2009 г., 18:38 ч.

Интервю с непознат 

  Поезия » Друга
460 0 2

 

Свобода ли...

Какво е това?

За любов

май чувал съм някъде.

Радостта

според мен

е в мига,

а Мирът

е абстрактно понятие.

Стоп...

Ето няколко мнения

на първия срещнат -

случайно избран непознат.

Няколко

тъжни,

цинични съмнения,

които превръщат

човека във старец,

дори когато е млад.

 

Иначе казано,

словесен портрет

на абсурда

във цяло едно,

в цели сто поколения.

 

Абсурдът на безверието.

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??