19 feb 2012, 13:28

Инвалид 

  Poesía
601 0 0


И ако за цял един живот не си обичал,
то значи, че не си живял.
И ако никoй никога не те е милвал,
то с раждането още си умрял.

 

Около теб е вечна зима.
Затрупан си дълбоко под снега.
Затиснато е тялото ти от лавина.
И мислиш се за център на света.

 

Светът огромен е. Но ти не знаеш...
Във него има радост, болка, самота.
Но няма нещо, от което се нуждаеш -
протеза за измръзналата ти душа.

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??