12 oct 2017, 15:59

Инвеститор 

  Poesía » Otra
255 0 0

20-тонна компресия!

Разгръщам реципрочно

абсолютните си стойности.

Активите ми са маркирани,

но мога да бъда и по-мила... Метеорологичните агресии

прогресивно дестабилизират

основите.

Крахът на внушителна

инвестиция те гледа

право в очите,

забива пирони

по пръстите и разпъва

върху гниещо скеле.

С предимство измъкваш

ръката си, за да стиснеш

моята, до посиняване.

Усещаш, че има земя

под краката и изсипваш

лудостта под формата

на смазваща обич.

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??