13 abr 2008, 0:43

Иска да не спираш... 

  Poesía
723 0 1
Иска да не спираш Съдбата,
още по-дълбоко прободи камата,
нищо, че кърви ми душата,
след черната нощ ще дойде зората...

А след зората - светлият ден,
в който няма да обичаш мен,
в който светлината не ме радва
и тъмнина в душата се прокрадва...

Но ти не спирай - прободи ме,
не ме жали - нарани ме!
Нарани ми душата жестоко -
камата натисни по-надълбоко!!!

© Валето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "след черната нощ ще дойде зората..." - хубава надежда! Също като стихчето! Но имам една малка забележка: внимавай с хладните оръжия!
Propuestas
: ??:??