29 jul 2007, 14:33

Искам 

  Poesía
875 0 2
Искам да съм малко, нежно цвете,
посято с любов във черната земя.
Да съм камъче в полето,
хвърлено от момина ръка.
Искам да съм стръкче във гората,
галено от утринна роса.
Искам да съм птица във небето,
с песента да огласявам цялата земя.
Искам да съм мъничко поточе
и с ромона си аз да сътворявам любовта.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??