Jul 29, 2007, 2:33 PM

Искам 

  Poetry
876 0 2
Искам да съм малко, нежно цвете,
посято с любов във черната земя.
Да съм камъче в полето,
хвърлено от момина ръка.
Искам да съм стръкче във гората,
галено от утринна роса.
Искам да съм птица във небето,
с песента да огласявам цялата земя.
Искам да съм мъничко поточе
и с ромона си аз да сътворявам любовта.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??