Искам финджери яко по света да разхвърлям
и с омраза живота да сипя.
Искам пред картинка зловеща света да прекланям
и кръвта на всички в отрова да стене.
Искам милувка нежна и топла,
искам сърцето ми да пее, а любовта да грее.
Искам ароматът ти в дома ми да се рее - простира.
Искам нежността ти плътта ми да гали.
Искам светът в любов и мир да пее,
но без тебе в пепел аз ще го превърна!
за Бети :) с обич
някога пролетта 2011
© Борислав Луканов Todos los derechos reservados