Искам да те мразя, но не мога.
Да те обичам също не е правилният път.
Душата ми се свила във тревога,
сърце и разум да се спогодят.
Искам да обичам аз отново,
да ме желаеш ти както преди.
Но знам, че туй от теб е твърде много,
ти ясен беше и затуй боли.
Искам да те мразя, но не мога.
Да те забравя май е най-добър съвет.
Забравя ли се обич тъй желана,
със страст, копнеж, нечувани навред?
Искам да забравя, но не мога...
Н. Д.
22-29 Март 2013
© Надя Даскалова Todos los derechos reservados