29 мар. 2013 г., 19:26

Искам 

  Поэзия » Любовная
823 0 0

Искам да те мразя, но не мога.

Да те обичам също не е правилният път.

Душата ми се свила във тревога,

сърце и разум да се спогодят.

 

Искам да обичам аз отново,

да ме желаеш ти както преди.

Но знам, че туй от теб е твърде много,

ти ясен беше и затуй боли.

 

Искам да те мразя, но не мога.

Да те забравя май е най-добър съвет.

Забравя ли се обич тъй желана,

със страст, копнеж, нечувани навред?

 

Искам да забравя, но не мога...

 

Н. Д.

22-29 Март 2013

© Надя Даскалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??