27 jun 2013, 14:18

Искам 

  Poesía
392 0 0

Искам до теб да се будя, 

да протегна ръка и да докосна косите ти,

с целувка нежна да сгрявам  нощите и дните ти, 

искам да ти дам най-милото си на света

и да останеш в храма на моята душа.

 

Искам те до себе си след тежък ден, 

да сваля товара от морното ти тяло, 

искам усмивка да предизвиква мисълта за мен

и радости и скърби да споделяме ден след ден!

 

Нека бъде лято в очите ни,

макар зимата да е посипала косите ни, 

бъди до мен - моите крила, 

а аз да ти дам щастлив дом и топлина! 

© Диляна Станкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??