26 dic 2015, 23:24

...Искам... 

  Poesía » De amor
411 0 1

 

 

...Искам...

 

 

Искам да си тук, близо до мене, не мога да продължа 

без твоето присъствие и нашето обожание...!

 

Давам ти моята любов, моето сърце, мечтата ми времето да 

контролирам, аз съм твоето отдаване и притежание...!

 Помня как сякаш само преди ден, стоях затворена 

в стаята си, микрофон си откраднах, за да пея за тебе!...

 

Днес се събудих с твоя образ, прибрах се от училище 

и ти ме хвана за ръка, заспивам и те усещам в тялото и душата!...

 Искам да ти се обадя по телефона и да чуя гласа ти и макар да пиша

песни за нас, не мога да ти изпратя дори едно съобщение...!

 

Домашното ми по литература описва нашата красива любовна история, вечна

тогава отиваме на кино, но не знаем, че протагонистите сме ние...!

 И докато преодолявам страха си от нашата нежна близост и седя, замислена,

прегърнала дневника си до вентилатора, се влюбвам още повече в тебе!...

 

Мисля че вече се осмелих да ти го кажа, изпълнена със мечти 

и желание за живот, осведомявам те, притежаваш моето сърце!...

 Побърквам се,  когато сме така, но дори и да ми пада гласа или да ми свърши 

въздуха, тук съм, да изразя мечтите ни, хвани ме отново за ръце...!

 

Искам да си тук, близо до мене, не мога да продължа 

без твоето присъствие и нашето обожание...!

 

 

Бел.на автора:Това е едно от най-първите ми творения и преди няколко месеца претърпя малки допълнения;)

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, приятелко!Както казвах като малка, натъпкано да ти се връща!!!
Propuestas
: ??:??