14 sept 2019, 14:52

Искам 

  Poesía » De amor
457 3 5

Слънцето се спъна 

в камъче на пътя, 

светлина разплиска 

в моята душа. 

Искам да дотичам, 

за да те прегърна 

и да те превърна 

в слънчева жена.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??