27 abr 2011, 9:50

Искам 

  Poesía » De amor
572 0 2

Аз искам да усетя твоя глас

и с думите в душата ми да влезеш,

да разтопиш натрупания мраз

и на сърцето в избите да слезеш...

 

... Където да отпиеш от нощта

и виното от асмата му бяла,

да вкусиш плодовете на страста

и болката - години там горяла.

 

Където да намериш топлина,

събирана през зимните му нощи,

окъпано в мечти и светлина

и във очите - молещи за още.

 

Аз искам пак да чуя твоя смях,

уханията му - галещи ума ми,

да се разстеле - нежен като грях,

но той долита само във съня ми...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??