20 mar 2008, 9:43

Искам... 

  Poesía » De amor
734 0 4

Искам ти да ме палиш, когато горя.
Когато сънувам, ти да си съня.
Когато се смея, да се смееш със мен.
Когато танцувам, да си моя рефрен.

 

 

Искам теб да прегръщам, докато мълча.
Искам теб да целувам, преди да заспя.
Искам да се усмихвам на твойте очи.
Искам да те направя безумно щастлив.

 

 

Когато времето спира, да спира за нас.

Когато птичките пеят, да е с твоя глас.
Когато цветята цъфтят, на теб да ухаят.
Когато аз за теб и ти за мен да мечтаеш.

 

 

Искам да се разтапям от твоите устни.
Искам от теб непрестанно да вкусвам.
Искам с мен да откриеш любовта.
Искам да ти подаря света!!!

 

 

П.п. Винаги ще те обичам, Веско!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Петето знае какво да иска само най-доброто дано да го получиш!!
    с обич от Тошко целувки
  • Благодаря! Дано, дано ...
  • Огромен и красив подарък.Всеки ще ти бъде благодарен.Поздрави!
  • Нежен стих.Желая ти всичко това което искаш да ти се сбъдне
Propuestas
: ??:??