12 jun 2008, 16:21

Искам 

  Poesía
817 0 2

Искам истински да се усмихна,
            затова чакам Теб.
Искам винаги да усещам онзи трепет,
                както когато те видя.
Искам блясъкът в очитеми да не изчезне никога,
                        когато говоря за Теб.
Искам огънят в гардите ми да става все по-силен,
                         огънят, който Ти запали.
Аз искам...
 Аз искам...
  Аз искам...
Но най-много искам да ти дам това,
                      което искаш Ти.

© Радослав Янчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??