Искам да ме прегърнеш...
Да ме хванеш и дръпнеш към себе си...
Да ме сграбчиш отчаяно
и бурно устни в мойте да впиеш...
И да не ме пускаш...
Да ме разтърсиш с целувка...
Искам да ме желаеш...
Да ме прегръщаш нежно...
И леко да целуваш врата ми...
Така, както само ти можеш...
И както само ти правиш...
Да не спираш да ме прегръщаш...
И да се гушиш в мене...
Искам... да ме обичаш...
Бавно да ме събличаш....
По кожата ми пръстите ти да палят пожари...
И с устни бавно да запечатваш тези моменти греховни...
Обичам да ме влудяваш...
И да ме караш да се чувствам виновна...
Искам да ме влудяваш...
В екстаз да се вия под твоята обич...
Да викам, докато ме целуваш горещо навсякъде...
И безпаметно да те желая... Теб...
Разголена... И само за теб...
Искам да ме побъркаш...
Задъхан да застанеш пред мен...
И устните ти да ме изпият,
до последна капка, до дъно, без време!
Искам те - пияна от лудост,
до болка, до съвършенство...
Искам в мен горещ да проникнеш,
да ме превземеш докрай, да ме вземеш първично!
Искам под твоите ласки да стена...
Пръстите си в косите ти да заравям...
Да викам, името ти да шепна...
До края да давам, да се раздаваш...
Да ме любиш нежно и обладаваш...
Отново и отново...
Докато утрото не разсъмне...
© Elissa Hess Todos los derechos reservados