21 ene 2012, 4:35

Искам да мисля за тебе красиво 

  Poesía » De amor
724 0 0

Искам да мисля за тебе красиво!


Нищо не казваш.
Не говориш дори.
По очите ти 
не мога да гадая.
Но и да можех, 
не бих пожелала.
Не знам какво 
бих прочела там...
Искам да мисля за тебе красиво!

Ти си моят лъч светлина в мрака.
Ти си моята топлина в сърцето.
Ти си моето бяство от апатията.
Ти си моето убежище в самотата.
С теб намерих пътя към изгубените си мечти...


3.07.'11г.

© З. Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??