24 ene 2012, 17:57

Искам да обичам 

  Poesía
688 0 3

Искам да обичам.

Но не знам как става

и кого да питам.

Искам си несподелените любовни трепети

и зачестените удари на сърцето.

Като детето,

което бърза да порасне,

превзето

от пътя и от хилядите препятствия.

То знае как да обича,

но иска да порасне.

Тича...

            ... тича...

                          ... тича...

и ще продължи, докато обичта угасне.

Ще порасне.

И тогава?

А аз как искам да обичам!

Искам любов като жарава!

Искам забързани

удари на сърцето.

Като бури завързани...

По-кратки от миг

и  по-дълги от вечност.

Последен вик...

Аз искам да обичам безконечно!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??