30 abr 2018, 21:45

Искам да стана голяма 

  Poesía » Verso acróstico
927 1 1

 

Искам да стана  голямА.

Силно аз пак ще обичаМ.

Като моята мила  майкА.

Аз, но сега все още съМ.

Малко сладко  момиче.

Обичам с  моята  куклА.

Да играя с нея всеки деН.

Аз  още  много обичам ,

сутрин рано да хапвамМ

Сандвича вкусен на мамА

Топъл чай и малко обиЧ.

Аз и изпращам усмивкиИ.

Нека денят и  бъде миЛ.

Аз много я обичам,...И

искам да имам този чаР

Готина майка имам тоП.

Обичана, обичаща е тя.

Лесно ли е да си майкА.

Явно не, много ме е яД.

Мама, когато плаче сама.

Аз изпращам и целувкИ.

© С. П. Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

По пътя към света на големите »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Искаме да станем големи, после си искаме детството пак. Поздрави, Другата!
Propuestas
: ??:??