7 ago 2013, 18:47

Искам да съм... 

  Poesía » De amor
622 0 0
Искам да съм пясъка под краката ти,
Палмите над лицето ти, 
Слънцето, което гали кожата ти, 
Вятърът, който разрошва косите ти... 
Гледката, която виждат очите ти,
Кафето, което гали нежните ти устни сутрин,
Водата, която отмива умората от тялото ти,
Прегръдката, в която намираш покоя нощем.
Искам сутрин да се оглеждаш в моите очи.
Обичам те!

Полудявам като се движиш около мене! 
Объркваш ритъма на сърцето ми
и раздираш душата ми!

Полудявам щом усетя аромата на кожата ти!
Искам да съм капчица вода, за да се стичам нежно по гърба ти...
Обичам те! 

На моята вечна муза! Обичам те, М. 


© Анастасия Кенеди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??